Ta strona używa plików cookie do zarządzania uwierzytelnianiem, nawigacją i innymi funkcjami. Korzystając z naszej strony internetowej, zgadzasz się i akceptujesz fakt, że możemy umieszczać tego rodzaju pliki cookie na Twoim urządzeniu. Więcej informacji w "polityce prywatności"

Wyposażenie gastronomii-MP GASTRO
Wyposażenie gastronomii
  • Ashanti-sala kulinarna02.jpg
  • kuchnia_zestali.jpg
  • meble_zestali.jpg
  • lada_zestali.jpg

Kostkarka do loduKostarki

URZĄDZENIA DO PRODUKCJI LODU
? ? wydajność od 20 do 110 kg lodu na dobę
? ? optymalnymi temperaturami, które zapewnią maksymalną wydajność podczas pracy jest doprowadzenie wody o temperaturze 7°C, a temperatura wokół urządzenia nie powinna przekraczać 20°C
? ? kostkarki w dwóch wariantach: chłodzone wodą lub powietrzem
? ? kostkarki chłodzone wodą wyróżniają się lepszą wydajnością od 5% do 10% na dobę
? ? każde urządzenie wyposażone jest w zbiornik lodu.

Łuskarki
? wydajność od 50 do 200 kg na dobę
? ? kruszony lód produkowany jest poprzez natrysk wody na chłodzony ?walec? a następnie nożem ?ślimakowym? kruszony i poprzez ?lej? wsypywany do zasobnika.