Piece do pizzy
Profesjonalne piece do wypieku pizzy oraz urządzenia do jej wyrobu przeznaczone do pizzerii i zakładów gastronomicznych.
W naszej ofercie znajdziecie Państwo:
- piece do pizzy
- miksery spiralne
- wałkownice do ciasta
- stoły chłodnicze do wyrobu pizzy
Piece są zaprojektowane i wykonane, aby pracować z najwyższą wydajnością i efektywnością,
zużywając jednocześnie minimum energii i oszczędzając maksimum czasu (szybkie nagrzewanie, łatwy
dostęp do wszystkich części = łatwa konserwacja i czyszczenie).
1. Front ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej, pojedyncze lub podwójne komoryna 4 - 18 ciast. Wymiar powierzchni roboczej jest wielokrotnością 35 cm.
2. Termostat regulacji temperatury, niezależny dla górnych i dolnych grzałek. Dla ułatwienia pracy piece wyposażone są w cyfrowy termometr oraz elektroniczny panel sterowania umożliwiający między innymi
zaprogramowania opóźnionego startu, zakończenia pieczenia dla każdej komory z osobna i dwa programy pracy.
3. Izolowany panel sterowania gwarantuje niezawodną pracę i funkcjonalność. Wentylator chłodzący zwiększa dodatkowo komfort pracy.
4. Komory pieczenia o wysokości 15 cm wykonane ze stali pokrytej aluminium. Dno i górna część komory wykonane z płyt Activstone? certyfikowanych do pracy z żywnością.
5. Stalowe drzwi z szybą, nienagrzewające się uchwyty
6. podwójne oświetlenie komory pieczenia (poza modelem 4- i 8-półkowym), manualne otwieranie klapki odprowadzania pary.